subottsi.com.ua

Завдання для учнів на період карантину (частина 2)

tasks 300Шановні здобувачі освіти, вчителі, працівники ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів», батьки учнів.

Відповідно до затвердженої структури 2019/2020 навчального року у нашому навчальному закладі 22 березня 2020 року завершилась ІІІ чверть навчального року. 

Незважаючи на карантин у закладах освіти, структура навчального року, визначена закладом освіти, залишається незмінною.

З 23 березня розпочинаються весняні канікули, які триватимуть до 28 березня 2020 року. Отже учні йдуть на канікули, а вчителі використовують час для самоосвіти та підготовки до продовження дистанційного навчання на період карантину.

Адміністрація закладу просить вчителів та працівників школи детально ознайомитись з наказом про призупинення освітнього процесу в закладі та докласти всіх зусиль щодо його виконання.

Шановні здобувачі освіти ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» та їх батьки! 

З метою організації дистанційного навчання в умовах припинення занять під час карантину та зважаючи на вікові особливості дітей, різне технічне забезпечення кожної окремої родини, доступності до інтернет ресурсів, педагогічний колектив закладу запрошує до навчання через прийнятні для вас засоби комунікації, які ви оберете на власний розсуд.

Фрагменти уроків, консультацій, презентації, відео та аудіоматеріали і посилання на них, а також завдання для самостійного опрацювання та тестові завдання розміщені у класних Viber групах, на шкільному сайті, на блогах учителів та у соціальній мережі Facebook на сторінці ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» та однойменній групі за посиланнями:

Пам’ятаймо, що діти можуть і мають опановувати шкільну програму вдома.

Нижче пропонуємо другу частину завдань для опрацювання навчального матеріалу після закінчення весняних канікул в період з 29 березня по 03 квітня 2020 року.

Одночасно нагадуємо, що перша частина завдань доступна на сайті за посиланням: Частина 1

Просимо завдання виконувати в робочих зошитах, що дасть змогу по завершенні карантину отримати оцінку своєї праці.

Бажаємо всім здоров’ята творчих успіхів!

Матеріали завдань для учнів на період карантину (частина 2):