subottsi.com.ua

Спортивні досягнення 2013-2014

sport 2014Учні нашої школи постійно беруть участь у районних змаганнях з різних видів спорту. В цьому навчальному році в районній спартакіаді були заплановані змагання з футболу, міні-футболу, волейболу, тенісу, «Козацького гарту», баскетболу.

В змаганнях з «Козацького гарту» брали участь учні 5-10 класів. Вони змагалися з таких вправ, як човниковий біг, стрибки у довжину з місця, стрибки через скакалку, перетягуванні каната. Добрий результат продемонстрували хлопці в перетягуванні каната – 2 місце. Учень 7-Б класу Талах в стрибках у довжину був також другим з результатом 249 см.  Маринич Юлія в стрибках через  скакалку за 1хв., потрапила до трійки призерів.

Наступними змаганнями згідно календаря проведення був міні-футбол. Збірна команда школи брала в них участь. Хлопці добре грали, але в групі посіли тільки друге місце і тому до фіналу змагань не потрапили.

В районних змаганнях з волейболу честь школи захищали збірні команди хлопців та дівчат. У запеклій боротьбі хлопці посіли тільки п’яте місце, а дівчата в складі Блохіної Анни, Блохіної Аліни, Кузьмич Вікторії, Гладирь Альони, Кузнецової Яни, Покидько Яни, Ємець Катерини, Посторонко Вікторії вибороли почесне третє місце.

Відбулися районні змагання з футболу. Збірна команда школи в цих змаганнях виборола лише четверте місце.

Фотогалерея спортивних подій: