subottsi.com.ua

Спортивні досягнення 2009-2013

2012-2013 р.

Традиційно районні спортивні змагання відкриваються проведенням турніру на приз «Шкіряний м’яч» серед учнів середньої ланки освіти 5 – 8 класів. Команда учнів 7-го класу взявши участь в турнірі, посіла ІІІ місце.

Продовжили районну спартакіаду змагання «Нащадки козацької слави». Учні змагалися з таких вправ: стрибки в довжину з місця, човниковий біг 4х9м, стрибки через скакалку, перетягування каната. Боротьба була запеклою, та команді вдалося вибороти ІІ місце

Третій вид, який входить до спартакіади районну – це змагання з міні-футболу. В ньому брали участь 12 команд. Наші хлопці у важкій боротьбі посіли тільки ІV місце

Збірні команди школи хлопців та дівчат з волейболу також взяли участь у районних змаганнях. Дівчата продемонстрували добру підготовку та характер під час змагань і потрапили до трійки найсильніших, зайнявши ІІІ місце. Хлопцям вдалося вибороти лише ІV місце в цих змаганнях. 

Районні змагання з футболу спочатку проводилися по зонах, де наша команда посіла І місце та забезпечила собі вихід до наступного етапу змагань. У фіналі збірна команда школи, посіла ІІ почесне місце.

Учні школи брали участь в обласних змаганнях «Старти надій». Тут були  представлені  команди з міст та районів області, взагалом 16 команд. Наші спортсмени показали добрі результати та посіли VІІ місце.

Для учнів 10х класів, зокрема юнаків, проводилися спортивні змагання з предмета «Захист Вітчизни». В них учні змагалися з бігових і силових вправ, влучності, спритності та витривалості. Юнаки показали добрі результати у вправах, які були їм запропоновані. 

За 2012 – 2013 навчальний рік школярі досягли не поганих спортивних результатів і посіли в районій спартакіаді ІVмісце.

2011 р.

В змаганнях на першість районну з волейболу наша школа брала участь двома збірними командами – хлопців та дівчат. Команда дівчат перемогла у своїй групі та потрапила до фіналу змагань, де посіла призове ІІ місце. ( 2011рік) Збірна команда хлопців в цих змаганнях посіла почесне ІІІ місце (2011рік)

Для участі в районних змаганнях з міні-футболу була сформована команда учнів школи, яка показала добрий результат та посіла ІІІ місце. (2011рік)

Збірна команда учнів школи взяла участь в змаганнях на першість району з футболу, де в зональних змаганнях перемогла та потрапила до фіналу і виборола І місце. (2011рік).

2010 р.

Спартакіада району включає в себе фізкультурно-патріотичний фестеваль «Нащадки козацької слави». Команда школи в цих змаганнях посіла в 2010 році Vмісце. Змагання проводились з таких видів, як човниковий біг, стрибки через скакалку, стрибки у довжину з місця, перетягування канату.

2009 р.

2009 року збірна команда учнів 7-х класів брала участь у обласних змаганнях «Старти надій». Результат – ІІІ місце. Учні змагалися в метанні м’яча, стрибках у довжину з розбігу, бігові на короткі та середні дистанції, підніманні тулуба з положення лежачи на спині.

Фотогалерея