subottsi.com.ua

Спортивні досягнення 2014 – 2015 н.р.

sport2015 300План-графік проведення районної спартакіади за 2014 – 2015 навчальний рік включав в себе такі види спортивних змагань:

Районні змагання на приз «Шкіряний м’яч» серед учнів чотирьох вікових груп. Наша школа брала участь збірною командою 7х класів у третій віковій групі (2001 -2002 р.н.), де посіла четверте місце.

Змагання «Нащадки козацької слави» складалися з таких дисциплін:

човниковий біг 4х9м, стрибки через скакалку (дівчата), стрибки з місця та перетягування каната (хлопці). Команда школи завдяки своїй наполегливості, добрій фізичній підготовці, згуртованості та підтримці один одного виборола ІІ місце.

 В змаганнях з настільного тенісу брали участь усі школи району. Від нашої школи були учні 9 класу Рудий Максим та 10-го Шаповалова Ольга. Діти показали добрий результат гри і посіли місця в середині турнірної таблиці.

Змагання з міні-футболу відбувалися в чотирьох групах. В них збірна команда школи грала в третій групі і посіла друге місце.

Районні змагання з волейболу принесли нашим збірним командам школи, зокрема: хлопцям - третє  місце, а дівчатам – четверте .    

Районні змагання з футболу проходили в трьох групах. Збірна команда школи грала в другій групі і посіла друге місце.