subottsi.com.ua

Веселі новорічні свята у Суботцях 2015

IMG 7847 300Весело і  радісно цього року відбулися новорічні свята у Суботцівській  школі. Увесь педагогічний колектив, батьківський комітет, адміністрація школи заздалегідь подбали про цікаве та змістовне наповнення свят. Жодна дитина цього року не залишилися поза увагою. Всі отримали солодкі подарунки та призи. А подбали про це наші постійні спонсори та меценати: депутатський корпус та виконавчий комітет Суботцівської сільської ради на чолі з головою Борідченком А.В., агрофірма «Хлібодар» (генеральний директор Згривець Р.Ф.), ПП «Ареал» (засновник Цилюрик В.С.), Знам’янське кар’єроуправління (директор Кородченко О.М., головний інженер Урсулов С.В.),  ПП «Знам’янський граніт» (генеральний директор Пацеля А.М.), приватні підприємці Головань В.І. та  Якущенко С.В..

Усі класні колективи намагалися проявити максимум зусиль і старань, аби усім було цікаво та весело. Для 1-4 класів було зреалізовано казкову виставу «Новорічні пригоди Кози-Дерези». Акторами під час цього дійства стали учні 6-го класу та Салій Ігор (5 клас). Діти поринули у казкову новорічну таїну, допомагаючи головним героям  наблизити прихід Нового 2015 року. Цікавими та веселими були пісеньки-хороводи  молодших школярів. Особливо усім сподобався і запам’ятався сучасний танок у виконанні учнів 1-го класу, який просто запалив та підняв настрій усіх присутніх ( хореограф Борисюк Олександр).

Для 5-7 класів святкову новорічну програму підготували Лукашова Світлана, Пащенко Вадим, Пеєв Дмитро, Хріненко Діана, Потапенко Юлія, Планчак Олександр, Карнаухова Аліна, Драган Мар’яна,  Марковська Вікторія, Нагорний Євген, Балич Анастасія та Якущенко Станіслав, а також класні колективи 5- 7 класів. 5 клас готував «Новорічні пригоди Зими», 6 клас – «Казкові  пригоди Діда Мороза», 7-а клас – «Пригоди Нового 2015 року», 7-б клас – «Новорічні пригоди Снігуроньки». Кожна дитина мала можливість показати свої  здібності  й таланти. Усім було весело і радісно.

Творчим неординарним підходом вирізнялися виступи старшокласників. Вони підготували сценарій «Пригоди Нового року в різних країнах світу». Учні 8-го  класу показали традиції новорічних святкувань у Туреччині, 9- а класу – в Греції, 9-б класу – в Індії, 10 класу – в Англії, 11 класу – в Японії. Члени Суботцівського учнівського парламенту Корецький Владислав, Кузнєцьова Яна, Карнаухова Любава, Шаповалова Ольга, Грузін Дмитро, Карнаухов Радіон, Стельмах Юрій, Подрєза Наталія, Фуженко Валерія, Морква Віолета, Покидько Яна, Грушевська Анастасія продемонстрували звичаї,  традиції та обряди святкування Нового року в рідній Україні. Звучали українські колядки, щедрівки. Учасники посівали, меланкували, вітаючи усіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Цікавою, захоплюючою  і змістовною видалася подорож по країнах світу.

Новий 2015 рік іде по світу. Нехай же він проходить для нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події.

  Педагог-організатор Грузін С.В.

Відео:

Фото: