subottsi.com.ua

Веселий вітер кличе у дорогу

IMG 6543 222231 травня з перону «Прощання» вокзалу Суботцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відправився вісімнадцятимісний поїзд №11 за маршрутом «Школа – Нове життя». 18 учнів-випускників отримали квитки в доросле життя, серед яких одна учениця, Блохіна Анна, з рук директора школи Савлука А. Г. одержала атестат з відзнакою і золоту медаль «За високі досягнення у навчанні».

Навіть природа, сумуючи через те, що сорокалітній дуб-школа втрачає 18 листочків, які полетять з вітром кожний у своєму напрямку, рясно полила дощиком дорогу від школи до сільського будинку культури, де проходила урочиста частина свята.

Святково прикрашена зала будинку культури радісно зустріла 9 красунь-випускниць у розкішних сукнях та 9 мужніх парубків.

Зі сцени звучали напутні слова від директора школи, який побажав випускникам, щоб обрані ними шляхи у доросле життя були сповнені тільки успіхами, добрими вчинками та яскравими подіями, щоб у вирі дорослого життя колишні учні не забули про вдячність і пам’ятали рідну школу, своїх однокласників, друзів і учителів.

Ковтаючи сльози, до випускників звернулися перші вчителі: Смірнова Н. Г. і Лісовенко О. М. та класні керівники: Пічкуренко Н. В. та Маленко О. М.. Мами Свекленка Ю., Посторонка В., Буєвської В. та тато Борідченко Ю. звернулися до дітей зі словами-настановами.

А далі самі випускники відкрили церемонію вручення премії «Оскар» вчителям школи в різних номінаціях за особливі досягнення у викладанні предметів і навчанні дітей. Символічну мудру сову Оскара вручили вчителям, які 11 років навчали майбутніх лікарів, вчителів, юристів, будівельників і міліціонерів.

Після урочистої частини в небо були запущені паперові ліхтарики, які піднялися високо в небо і полетіли в далечінь.

1 вересня на дубі-школі виростуть нові листочки, які ростимуть, беручи від школи мудрість і знання, але таких особливих, які злетіли в цьому році, вже не буде!

IMG 6543

IMG 6550

IMG 6552

IMG 6556

IMG 6571