subottsi.com.ua

Свято Останнього дзвінка 2014 у Суботцівській загальноосвітній школі

IMG 6517Цього  травневого  дня навіть природа зробила перерву  дощам. Комфортна температура та лагідне сонечко сприяли проведенню свята. Адже щорічно випускники та всі учні школи відзначають свято Останнього дзвоника. 

На подвір’ї Суботцівської школи  в тіні лип та каштанів зібрались учні, вчителі, батьки, односельчани. До президії запрошені сільський голова Борідченко А. В., ветерани педагогічної праці, колишні директори школи Цугуй В. І., Суліма Н. П.  Ведучі свята Кузьміч Вікторія та Гладир Альона оголошують про початок заходу . Через символічну зелену доріжку присутні зустрічають на святі випускників початкової школи, учнів 4 класу на чолі з їх класним керівником Лінчевською Л. А., випускників  основної школи, учнів 9 класу з класним керівником Борець Л. С. та одинадцятикласників і їх класного керівника Пічкуренко Н. В. Слід відзначити загальний патріотичний настрій всіх присутніх. Адже  четвертокласники та дев’ятикласники прикрашені жовто-синіми кольорами, а багато школярів на свято одягли вишиванки. Головні винуватці свята-одинадцятикласники-з професорськими символами.

До слова запрошується директор школи Савлук А. Г. Він відзначив, що свято Останнього дзвінка завершує навчальний рік, а отже і підводить підсумки зробленому протягом багатьох днів навчання. А досягнення шкільного колективу вагомі: 23 учні стали призерами районних олімпіад, а  учні Шпильовий Андрій та Петрівський Мирослав стали переможцями обласної олімпіади з географії. Чимало переможців  численних конкурсів. А сертифікатів з добрим та відмінним результатом всеукраїнських конкурсів « Кенгуру» « Левеня», «Лелека», «Колосок» і не перелічити.

Анатолій Григорович вручив дипломи, грамоти та відзнаки переможцям шкільного конкурсу «Учень року» , численні нагороди за перемогу в спортивних змаганнях з важкої атлетики та відзнаки гуртківцям ДЮЦу.

Випускників привітали перші вчителі Смірнова Н. Г. та Лісовенко О. М., класний керівник  Пічкуренко Н.В. та мама випускниці Блохіна Наталія.

За традицією учні школи подарували кожному випускнику пам’ятні подарунки. Піснями привітали присутніх учениці 6 класу Хріненко Діана та Лукашова Світлана, учні  1 класу (класний керівник Чевельча О. М.) та другокласники  ( класні керівники Горіна Л. Ф., Абрамова О. М.).

Зі словом-відповіддю виступили випускники, які подякували вчителям, батькам за турботу.

Свято завершилося, а піднесений святковий настрій ще довго панував в душі кожного вихованця і наставників.

IMG 6508

IMG 6519

IMG 6520

IMG 6533