subottsi.com.ua

Заходи, присвячені 200-річчю від дня народження Великого Кобзаря

Shevchenko2014-2-300Традиційними в Суботцівській школі є проведення різноманітних виховних заходів, які формують у дітей світоглядні позиції, естетичні смаки, любов і повагу до рідної землі. Та особливими у цьому році були урочистості, присвячені 200-річчю від дня народження Великого Кобзаря. Так, для учнів 9-11 класів вчителі української літератури школи провели тематичну конференцію «Шевченко – успішний українець». Діти та вчителі виступали з повідомленнями, звучала поезія Тараса Шевченка. Захід справив дуже приємне враження, ніс хороший виховний потенціал.

Натомість, для учнів середніх класів вчителі  організували лінійку «Шевченко – визначний українець». На заході звучали гарні виступи дітей, лунала музика, декламувалася поезія. Всі присутні були залучені до могутнього слова Великого Шевченка.

Варто відмітити, що Шевченківські дні у школі та селі пройшли по-особливому: бібліотекарем школи була підготовлена тематична експозиція, класні керівники проводили виховні години, приурочений творчості Шевченка. У будинку культури відбувся урочистий вечір, присвячений 200-річчю від дня народження сина українського народу, генія слова – Тараса Григоровича Шевченка.

О.Є.Пічкуренко – заступник директора з виховної роботи.

Лінійка для учнів 5-8 класів

Shevchenko2014-1

 

Shevchenko2014-2

Shevchenko2014-3

Конференція для учнів 9-11 класів

Shevchenko2014-4

Shevchenko2014-5

Shevchenko2014-6