subottsi.com.ua

Новорічні свята у Суботцівській школі

IMG 5680

Успішно стартував Новий 2014 рік. І, як годиться, напередодні Суботцівська школа підводила підсумки року минулого. А був він надзвичайно плідним. Саме тому, традиційно, під час шкільних новорічних свят ми вітали кращих із кращих учнів школи, які відзначилися особливими заслугами у навчанні та  вихованні.

А це, в першу чергу, переможці шкільних олімпіад, Міжнародних конкурсів з української мови та літератури ім.Петра Яцика та ім.Тараса Шевченка, учасники конкурсу наукових робіт шкільного наукового товариства «Пошук», члени  учнівського самоврядування тощо.

 

За високі досягнення у навчально-виховному процесі «Символ мудрості» цього року з  рук директора школи Савлука А.Г. отримали учениця 11 класу Блохіна Анна та учениця 8-а класу  Фуженко Валерія. Всі інші учні, котрі відзначилися своїми перемогами в минулому навчальному році, отримали різноманітні сувеніри на подаруночки.

Після нагороджень та привітань директора, галаслива шкільна дітвора мала змогу відпочити та повеселитися. Цього року, традиційно,  найрізноманітніші виховні заходи було організовано і проведено для всіх вікових категорій дітей.  Для молодших школярів, за участю учнів 5-го класу,  було організовано  ранок «Новорічні пригоди Нового року». Учні середньої ланки освіти поринули у «Казкову новорічну феєрію», яку  підготували учні 8-а класу. А от старшокласники мали можливість переглянути неймовірно чарівну і загадкову «Новорічну казку Шахерезади», у виконанні учнів 9-го класу.  Море музики, усмішок, пісень, танців, веселощів і гарного настрою  на цілий день заполонили всю школу.

Надзвичайно весело і радісно цього року пройшли новорічні свята у Суботцях. Адміністрація школи, педагогічний та батьківський комітет зробили все, щоб урочисті заходи надовго закарбувалися в пам’яті дітей. За сприяння депутатського корпусу Суботцівської сільської ради  та підприємця Животовського Владислава Івановича, було придбано солодкі подарунки для школярів. Таким чином, завдяки злагодженим спільним діям дорослих, жодна дитина цього року не залишилася без солодощів. А ще  весь учнівський колектив надзвичайно вдячний нашим постійним спонсорам та меценатам: голові Суботцівської сільської ради Борідченку А.В., генеральному директору АФ «Хлібодар» Згривцю Р.Ф., директору Знам’янського кар’єроуправління Кородченку О.М., виконавчому директору ПП «Ареал» Цилюрику В.С., директору Знам’янської агропромислової компанії Сухому А.М., директору ПП «Знам’янський граніт» Пацелі А.М.., які виділили кошти для придбання різноманітних новорічних сувенірів та призів для шкільної дітвори.

Відшуміли, відгули шкільні свята. 2014 рік впевнено вступає у свої права. Тож дуже хочеться вірити, що буде він щасливішим від попереднього, що  мрії і сподівання кожної людини збудуться у році новому. Тож нових перемог вам, любі друзі, у Новому 2114 році!

Педагог-організатор – методист,Світлана Грузін.