subottsi.com.ua

Загальношкільні та класні батьківські збори

100 0631 30028 лютого 2013 року в Суботцівській зш І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні та класні батьківські збори.

На зборах обговорювали такі питання:

  1. Про підсумки навчально-виховного процесу за І семестр навчального року (доповідач заступник директора з навчально-виховної роботи Дар'єва А.М.).
  2. Про порядок закінчення навчального року та підготовку до ДПА (доповідач директор школи Савлук А.Г.).
  3. Трудове виховання дітей в сім'ї (доповідач учитель трудового навчання Долинко Н.В.).
  4. Дотримання моральних принципів при використанні мережі Internet (виступ учителя інформатики Борець Л.С.).

На зборах був присутній та виступив сільський голова Борідченко А.В.. Він акцентував увагу присутніх на вихованні у дітей культури поведінки та попередженні неправомірної поведінки.

Учні школи підготували для батьків концерт "Ми всі одна родина" (постановку здійснили: педагог-організатор Грузін С.В., учитель музики Чиженко Л.А., керівник танцювального колективу Ігнатьєва Т.І., класний керівник 6 класу Крюченко Н.П., заступник директора з ВР Пічкуренко О.Є.).

Перед початком зборів батьки ознайомились з виставкою учнівської творчості, де були представлені роботи гуртків "Умілі руки", "Бісероплетіння","Технічний дизайн" (керівники:Руда О.В.,Марковська Т.М., Тімохов І.В.) та вироби підготовлені на уроках трудового навчання (учителі:Долинко Н.В.,Тімохов І.В.), а також роботи учнів підготовлені під керівництвом учителів-предметників і кращі малюнки.

Після закінчення загальношкільних зборів батьки мали можливість отримати консультації класних керівників та вчителів-предметників.

100 0631

100 0633

100 0641100 0639