subottsi.com.ua

Шкільна весна 2012

shkilna-vesna-2012Цьогорічний травень багатий на свята для школярів. Розпочалися вони 3 травня святом останнього дзвоника для випускників. 12 травня у Суботцівській школі пройшов випускний вечір, а 25 травня - останній дзвоник сповістив про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Країна Знань перегорнула ще одну сторінку нашого освітянського літопису.

2011- 2012 навчальний рік закінчили 313 учнів Суботцівської ЗШ І - ІІІ ступенів. Востаннє шкільний дзвінок прозвучав для 32 випускників 11-х класів. Для них прийшов час , коли єдина стежина, якою вони прямували протягом 11 років навчання в школі розійдеться у різних напрямках.

Сьогодні ще для випускників триває пора ЗНО. Та вже завтра перед ними відкриються тисячі доріг, але кожен з них обере свій особистий життєвий шлях і твердо попрямує по ньому пам’ятаючи, що вони випускники Суботцівської школи, адже вона з честю виконала свою високу місію - долучила їх до джерел духовності і культури, вказала на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, збагатила скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, прищепила пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни. В школі вони отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе справитись з усіма життєвими випробуваннями і досягти високих результатів.

Про кожного з випускників можна сказати багато приємних слів, адже за роки навчання в школі вони показали себе багатосторонніми особистостями. Серед них є нагороджені золотою і срібною медалями, вісім отримали грамоти за успіхи у вивченні окремих предметів, є переможці обласних та районних олімпіад, учасники спортивних змагань, лідери учнівського самоврядування, активні учасники загальношкільних заходів. Педагогічний колектив гордиться цим і розуміє, що це результат щоденної кропіткої праці кожного учня, учителів та батьків. Ми радіємо кожному успіху наших вихованців та переживаємо за найменшу невдачу.

Тож і на святі останнього дзвоника всі раділи успіхам своїх товаришів. А нагород було чимало. 15 учнів 1- 4 класів отримали Похвальні листи « За високі досягнення в навчанні», 24 учні середніх та старших класів отримали дипломи за перемогу в районних олімпіадах та 4 учні за перемогу в обласних олімпіадах. 16 вихованців 2 – 11-х класів були відзначені дипломами за перемогу в шкільному конкурсі творів « Слово про вчителя».

Також дипломи отримали учасники Всеукраїнського фізичного конкурсу « Левеня». Відзнак удостоєні переможці шкільного конкурсу « Учень року» у номінаціях: «Кращий учень» , « Інтелект року», « Гордість школи», « Лідер року»,  «Талант плюс творчість». Це учні : Грузін Богдан, Петрівський Мирослав, Блохіна Анна, Чиженко Юлія, Якущенко Яна, Гупало Тетяна, Чабан Ярослав, Кирик Антоніна, Тімохова Анна.

На всіх святкових дійствах були присутні багато гостей. Серед них заступник голови Знам’янської районної державної адміністрації Головчиц О. В. та сільський голова Борідченко А. В. Вони побажали випускникам та учням школи гарного настрою, віри у завтрашній день, життєвих гараздів і успіхів. Також пролунала щира вдячність вчителям за те, що постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння і навички, педагогічну мудрість і терпіння.

Організатори свят - заступник директора з виховної роботи Пічкуренко О. Є та педагог-організатор Грузін С. В., класні керівники залучили до їх проведення ведучих ( Ігнатьєва Ліана та Карнаухова Любава), учасників художньої самодіяльності – вокалістів та танцювальний колектив. Зі словами вдячності виступали випускники 11 – х класів ( класні керівники Григоровська С. А., Савлук Г. І.), 9-х класів ( класні керівники Маленко О. М., Пічкуренко Н. В.) та 4 – х класів ( класні керівники Горіна Л. Ф, Абрамова О. М.). Привітали всіх зі святом і наймолодші його учасники – учні 1 класу ( учитель Ігнатьєва Т. І.). Урочистості святам надавав виступ зразкового дитячого духового оркестру під керівництвом Оношенка В. С.

Педагогічний та учнівський колективи також вдячні директору сільського будинку культури Куцову В. В. за допомогу у проведенні свят.

Свята сповістили про закінчення навчальної пори Попереду школярів чекає літо - відпочинок у пришкільному таборі , цікаві походи та екскурсії.

Директор Cуботцівської ЗШ І – ІІІ ступенів Савлук А. Г.