subottsi.com.ua

Свято останнього дзвінка для одинадцятикласників

LastRing2012-2503 травня 2012 року завершилися навчальні заняття для випускників 11 класу. З цієї нагоди у Суботцівській ЗШ І – ІІІ ступенів проведено урочисту лінійку – Свято останнього дзвінка.

Привітати випускників із закінченням школи завітали: сільський голова Борідченко А. В., батьки та вчителі школи. На шкільному подвір'ї вишикувались всі учні школи. Зелену доріжку для випускників зробили учні 10 – х класів.  

В цьому навчальному році Суботцівську ЗШ закінчує 31 випускник. Під звуки духового оркестру під керівництвом Оношенка В. С. винуватці свята зайняли почесні місця на лінійці. До випускників з вітальним словом звернувся директор школи Савлук А. Г.. Він побажав учням успішно здати державну підсумкову атестацію, зовнішнє незалежне оцінювання та стати студентами бажаних Вузів чи здобути робітничі професії. Сільський голова приєднався до поздоровлень і побажав випускникам щасливої долі. За народною традицією на щастя і на добро класні керівники Григоровська С. А. та Савлук Г. І. обсипали випускників зернами пшениці та жита, побажали здійснення всіх їхніх мрій і бажань.

З вітальним словом від імені батьків до випускників звернулась Михайлюк В. Є., мама випускника 11 – Б класу Михайлюка Івана. Найкращі побажання винуватцям свята адресували першокласники (учитель Ігнатьєва Т. І.), ведучі свята Карнаухова Любава та Ігнатьєва Ліана та заступник директора з виховної роботи Пічкуренко О. Є. Зі словом –відповіддю виступили випускники школи. Вони подякували учителям школи за одержані знання і завірили, що будуть вірними продовжувачами традицій школи та села.

Свято підготували та провели: педагог організатор школи Грузін С. В., класні керівники 11-х класів, заступник директора з виховної роботи Пічкуренко О. Є. , директор сільського будинку культури Куцов В. В , випускники 11-х класів, учнівський та педагогічний колективи школи.