subottsi.com.ua

Перший дзвоник 2019

20190902 100657 30002 вересня 2019 року в ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулося свято Першого дзвоника та День знань. На подвір’ї біля рідної школи зібрались учні,вчителі,батьки та гості. Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми прокладаємо впродовж усього життя.

Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини.

З початком нового навчального року присутніх привітав директор школи А.Г.Савлук. Він зазначив,що сьогодні перед юними жителями села гостинно відкриє двері наша школа, яку спільними зусиллями районної державної адміністрації,районної ради, відділу освіти, сільської ради,педагогічного та батьківського колективу ми підготували до нового навчального року.

 

Загалом за шкільні парти цього року сяде 315 учнів, з яких 41 першокласник. Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості. У цей святковий день директор школи побажав нашим першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями, гідними вихованцями найкращої школи району.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік останній у стінах рідної школи. Тому Анатолій Григорович побажав їм плідної праці, бо від її результатів залежить їхнє майбутнє.

Подякував директор і учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до учнів, за віру в їхні здібност та побажав, щоб вони завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

В День знань учні отримали дипломи за перемоги в конкурсах і турнірах та грамоти за високі досягнення в навчанні.

Присутніх привітала з святом виконуюча обов’язки сільського голови Т.М. Стрельцова.   Вона  побажала всім, хто в цей день переступає поріг школи, міцного здоров’я, успіхів і широких життєвих горизонтів, щастя, невичерпної снаги, творчого піднесення в роботі та навчанні.

З захопленням присутні переглянули програму виступу хореографічного ансамблю «Едельвейс» та прослухали вокальні номери у виконанні Маленко Даші. Музичний супровід на святі здійснював директор сільського будинку культури В.В.Куцов.

Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх значними успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків.