subottsi.com.ua

День пам’яті та примирення і 73-я річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 05 2018 300Учні, вчителі, працівники ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

08 травня 2018 року представники учнівських колективів поклали квіти до Пам’ятного знака «Гармата» в селі Суботці та Обеліска слави в селі Коханівка та вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

09 травня святково прикрашена колона учнів та працівників школи   урочистою ходою пройшла від школи до місць захоронення солдат,які загинули під час боїв за визволення с. Суботці від фашистських окупантів. Учні поклали квіти до могил загиблим воїнам. Далі всі пройшли до Будинку культури, де відбувся святковий концерт з нагоди Дня Перемоги. В концерті взяли участь учасники художньої самодіяльності , танцювальні колективи та учні школи.

На святковому концерті з Днем Перемоги всіх привітав народний депутат України Олесь Довгий.      Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять фронтовиків, загиблих на полях бойових дій, мирних жителів, закатованих нацистами у роки Другої світової війни, а також пам’ять нинішніх героїв, які у наші дні віддали свої життя за збереження суверенітету та територіальної цілісності України.

Урочисті заходи супроводжував зразковий дитячий духовий оркестр музичної школи.