subottsi.com.ua

Відкриваємо нові таланти 2018

sc 300На виконання спільного наказу департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації та   управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 20.11.2017 року № 221/886 "Про проведення мистецького проекту "Відкриваємо нові таланти" та з метою виявлення талановитих дітей Кіровоградщини,реалізації творчих потреб,знань,умінь та мистецьких навичок молодого покоління 31 січня 2018 року такий проект відбувся у Знам’янському міському Палаці культури.

У рамках проекту учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, вихованці художніх дитячих колективів районних (міських, сільських) будинків культури мають змогу продемонструвати свої таланти у вокальному, хореографічному, театральному та інших жанрах разом з творчими колективами Кіровоградської обласної філармонії.

У мистецькому проекті, який відбувся у Знам’янському міському Палаці культури, взяли участь хореографічні колективи та окремі виконавці Знам’янського району та м. Знам’янки.

Знам’янський район представляли солістка районного будинку культури с. Богданівка Марія Нагорна, (керівник Марина Нагорна) та хореографічний колектив «Едельвейс» Знам’янського районного ЦДЮТ, керівник Тетяна Ігнатьєва,який працює на базі опорного навчального закладу «Суботцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» – виконували хореографічний танок «Бугі- вугі».

В травні місяці найталановитіші діти будуть запрошені на відкриття дитячої філармонії у м. Кропивницький.

Разом з дітьми чудовий настрій всім глядачам подарували інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» (керівник Олена Фурманова) та солісти Кіровоградської обласної філармонії.

sc