subottsi.com.ua

Спільне засідання колегії відділу освіти

DSCN2429 30011 січня 2018 року в опорному навчальному закладі "Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів" відбулося спільне засідання колегії відділу освіти,молоді та спорту Знам'янської райдержадміністрації та президії   Знам'янської районної організації профспілки працівників освіти.

Перед початком засідання гостей вітали:директор школи А.Г.Савлук, члени хореографічного колективу "Едельвейс" під керівництвом Т.І.Ігнатьєвої, тріо сестер Блохіних, директор Суботцівського будинку культури В.В.Куцов. Присутні почули чарівні мелодії пісень,діти привітали всіх з новорічно-різдвяними святами.За доброю традицією гостям вручили хліб-сіль- символ миру,гостинності та достатку.

 

На порядок денний були внесені питання щодо виконання колективного договору (Угоди)  між відділом освіти,молоді та спорту райдержадміністрації  і районною організацією профспілки працівників освіти за 2017 рік та стану організації харчування дітей в овітніх закладах району.

У роботі заходу взяв участь і виступив  голова районної державної адміністрації О.С.Лукашов та перший заступник голови районної державної адміністрації О.А.Грінчак. 

В обговоренні доповіді начальника відділу освіти,молоді та спорту РДА В.Г.Сидоренко та співдоповіді голови РК профспілки В.П.Рябошапки взяв участь голова профспілкового комітету ОНЗ "Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів" член обкому профспілки працівників освіти і науки О.Є.Пічкуренко.