subottsi.com.ua

Планета знань 2017

DSC04622 300Під такою назвою пройшов у цьому навчальному році щорічний Тиждень початкових класів у ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів». Діти заздалегідь готувалися і з нетерпінням чекали його. На святкову лінійку-відкриття запросили учнів четвертокласники на чолі з класним керівником Лінчевською Л. А. Всі уважно слухали виступи своїх старших товаришів. Випускники початкової школи відкрили золотим ключиком двері Тижня початкових класів і вручили його наймолодшим – першокласникам.

Другий день тижня був присвячений рідній мові. Учні 3-А класу (класний керівник Лісовенко О. М.) вразили всіх присутніх своєю ерудицією, знанням рідної мови. Третьокласники підготували цікаву вікторину «В гостях у Запитайлика». Завершився цей день конкурсом на кращого читця віршів. Прозвучали вірші про Україну, рідну мову, козаків, природу. Учасники конкурсу отримали нагороди.

Середа пройшла під гаслом «Рух – це здоров’я!». Між учнями 2-А, 2-Б і 3-Б класів відбулися змагання «Веселі старти». Вчителі Горіна Л. Ф.,                 Абрамова О. М.,  Смірнова Н. Г. підготували цікаві естафети з м’ячами, обручами, на гімнастичних лавах. Три команди змагалися між собою у швидкості, спритності, злагодженості дій. Перемогла – ДРУЖБА!

У четвер у початковій школі було «Свято зимуючих птахів». Всіх запросили до себе учні 2-Б класу на чолі з класним керівником                    Абрамовою О. М. У святково прибраній кімнаті було затишно. Всі чекали на щось незвичайне. І другокласники не підвели. Дітки розповідали вірші, співали чудові пісні, юні орнітологи підготували повідомлення про птахів нашої місцевості, цікава сценка із життя зимуючих птахів захопила всіх. Активізувалися присутні під час вікторини по відгадуванню пташок за їхніми голосами. В розпалі свята у двері хтось постукав. Всі затихли. А коли до класу занесли велику посилку, здивуванню дітей не було меж. Що у ній? Коли відкрили посилку, то побачили в середині годівнички. Це батьки другокласників долучилися до свята і змайстрували їх. Ще й листа написали до своїх діток, аби вони пташок не забували і взимку їх підгодовували.

Тож після свята всі учні вийшли на подвір’я школи і повісили на деревах годівнички. Тепер пташкам не страшна зима.

Завершенням Тижня початкових класів був День казки. Класний керівник 1-А класу Чевельча О. М. підготувала цікаві завдання для дітей під назвою «Казкові ерудити» . А учні 3-Б класу (класний керівник Смірнова Н. Г.) показали виставу «Пригоди у Царстві помилок». Артистизм  третьокласників зачарував присутніх. Всі, затамувавши подих, слідкували за подіями казки. Маленькі артисти були нагороджені бурхливими оплесками.

За активну участь у проведенні Тижня початкових класів всі класні колективи і їх класні керівники отримали Подяки від дирекції школи.

                      Смірнова Н. Г., вчитель початкових класів ОНЗ «Суботцівська  ЗШ І-ІІІ ступенів»