subottsi.com.ua

Конкурс «Моя родина без насильства» 2017

Foto konkurs 300

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» в ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» з 09.11. по 15. 11. 2017 року відбувся фотоконкурс найкращих сімейних світлин. Метою фотоконкурсу було привернення уваги учнівської молоді до проблеми насильства в сім’ї, формування ціннісного ставлення до сімейних традицій, виховання почуття поваги і любові до своєї сім’ї, підвищення статусу сім’ї, пропаганда позитивно спрямованої і суспільно корисної творчої діяльності.

Активними учасниками фотоконкурсу «Моя родина без насилля» стали батьки та учні 5-7 класів: родини учнів 5 класу Кобця Ярослава, Хрипти Михайла, Михайлової Оксани, Колєснік Аліни, родини учнів 6 класу Жеменик Анни, Швордак Ганни, та родина учениці 7 класу Булгаз Анни.

Компетентне журі переглянуло та вивчило конкурсні фотороботи і визначило переможців фотоконкурсу: перше місце посіла родина учениці 5 класу Михайлової Оксани, друге місце – розділили між собою сім’ї Кобця Ярослава та Булгаз Анни, третє місце вибороли  родини Хрипти Михайла, Жеменик Анни, Швордак Ганни.

Ось що написала про свою родину переможниця шкільного фотоконкурсу Михайлова Оксана: «Моя сім’я дуже дружня і весела. Коли когось немає вдома, то відчуваєш себе, ніби не в своїй тарілці. Ми, як пазли – доповнюємо один одного і складаємо картину «Сім’я Лакатош».

Мій тато Саша – президент, тримає всіх нас в своїх руках. Жодна «сімейна операція» не відбувається без його дозволу, ну і, звичайно, без його фінансування. Мама – це міністр внутрішніх справ. Все знає, все вміє, слідкує, щоб нічого не вийшло з-під контролю. Я – культмасовий організатор. Насичую свою родину різними святами. А Ванюшка – це ясне сонечко: що б не відбувалось, з його появою, відразу ж все прояснюється. Я дуже люблю свою родину!!!». Чудово! Чи не так?..

Дирекція школи та оргкомітет  щиро вдячні учасникам фотоконкурсу,  учням та їхнім родинам і  виносять щирі вітання переможцям. Бажаємо родинного тепла, благополуччя, гармонії та сімейного затишку.

                                                              Практичний психолог ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів» Юхименко Н.В.