subottsi.com.ua

Загальношкільні батьківські збори 09-2017

school party 30021 вересня 2017 року в ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів»  відбулися загальношкільні та класні батьківські збори. З доповіддю «Про підсумки  навчально-виховного процесу  у 2016-2017 навчальному році та основні напрямки діяльності школи у 2017-2018 навчальному році» виступив директор школи А.Г. Савлук. Він ознайомив батьків з досягненнями учнівського та педагогічного колективів за минулий навчальний рік,підсумками здачі ДПА та ЗНО випускниками школи,наголосив на завданнях,які стоять перед педагогічним і  батьківським  колективами по підвищенню якості і доступності освіти в школі. Директор школи також ознайомив батьків з основними положеннями нещодавно прийнятого Закону України «Про освіту» та наказом Міністерства освіти і науки України,що регулює проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

 

В обговоренні доповіді взяли участь: медична сестра школи ПоповаВ.Г.,голова батьківського комітету школи В.А.Довганюк, класні керівники,батьки. У своєму виступі Попова В.Г. ознайомила батьків з підсумками поглибленого медичного огляду учнів та зупинилась на питанні попередження дитячого травматизму. Голова батьківського комітету ознайомив присутніх з кошторисом використання  благодійних внесків на ремонт та зміцнення матеріальної бази школи. Класні керівники звернули увагу батьків на попередження девіантної поведінки дітей, підтримуванні постійних контактів з учителями,неприпустимості пропусків навчальних занять без поважних причин. Також було обрано новий склад батьківського комітету школи та класів.

Присутні на зборах переглянули концертну програму, підготовлену учнівським колективом школи. У виступах взяли участь учасники гуртків,які працюють на базі школи від Знам’янського РЦДЮТ та при Суботцівському сільському будинку культури, а також вихованці дитячої музичної школи.

Учасники зборів переглянули відеопрезентацію «Шкільні будні», про життєдіяльність школи за 2016-2017 навчальний рік.

За активну участь у підготовці школи до нового навчального року,участь у підготовці і проведенні загальношкільних позакласних заходів,розуміння проблем школи та активну участь у їх вирішенні  батьки були відзначені грамотами і подяками від дирекції школи.