subottsi.com.ua

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

2017 Zahist robit 300З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей, виховання їх в дусі патріотизму та демократичних цінностей, виявлення та підтримки обдарованих дітей, залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи 18 січня 2017 року на базі Суботцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено І (районний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів шкільних наукових товариств та районного НТУ «Гроно».

На конкурс представлено 40 робіт учнів 8-11 класів із 9 ЗНЗ І-ІІІ ступенів. Серед них  8 робіт учнів нашої школи.

Конкурс проходив у 9 секціях:українська мова та література,математика,Інформатика,фізика,географія,англійська   мова,біологія,психологія,історія. Напередодні відбулося заочне оцінювання науково-дослідницьких робіт,а в день конкурсу проходив їх захист.

Виступи учасників конкурсу-захисту оцінювали компетентні члени журі,які аналізували представлені презентації та ставили актуальні запитання юним дослідникам.

Учнів та їх керівників привітали заступник голови РДА О.А.Грінчак та начальник відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації В.Г.Сидоренко. Гостей також вітали учасники хореографічного колективу «Едельвейс» під керівництвом Т.І. Ігнатьєвої. Всі юні науковці мали змогу переглянути презентацію про діяльність учнівського самоврядування в школі з якою ознайомила педагог-організатор С.В.Грузін.

За результатами конкурсу кращі роботи учнів рекомендовані для захисту на ІІ(обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів Малої академії наук України.

 Дирекція та педагогічний колектив Суботцівської ЗШ І-ІІІ ступенів  щиро вітають переможців І ( районного) етапу  Всеукраїнського  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів Малої академії наук України у 2016-2017 навчальному році та їх керівників з перемогою та бажають подальших творчих успіхів:

Секція «Українська література»

  • Грушевська  Анастасія - учениця 10 класу   ІІІ місце (науковий керівник Крюченко Н.П.)

Секція «Біологія»

  • Михалевич  Альона - учениця 10 класу ІІІ місце  (науковий керівник Савлук Г.І.)

Секція «Фізика»

  • Пеєв  Дмитро - учень 9-А класу І місце (науковий керівник Чабан Л.О.)

Секція «Інформатика»

  • Цимбал Ян - учень 9-А класу ІІ місце (науковий керівник Борець Л.С.)

Секція «Географія»

  • Нагорний Євген – учень 9-Б класу ІІ місце(науковий керівник Савлук Г.І.)
  • Грушевська  Анастасія - учениця 10 класу   ІІ місце (науковий керівник Савлук Г.І.)

Секція « Психологія»

  • Грушевська  Анастасія - учениця 10 класу  ІІ місце  (науковий керівник Юхименко Н.В.)