subottsi.com.ua

Випускний 2016

vipusk 201628 травня на святково прикрашеному подвір’ї Суботцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів попрощалися з дитинством 18 випускників: 8 дівчаток і 10 хлопців. Початок свята був традиційним. Урочистою ходою учні разом з батьками, класним керівником і дирекцією школи попрямували до обеліску воїнам, які захищали село Суботці у роки Другої світової війни, щоб вшанувати пам’ять полеглих. Випускники повернулися до рідного порогу, де їх з хлібом і сіллю зустрічали тато Корецького Владислава і мама Савки Ірини. Ведучі-заступник директора з виховної роботи  Пічкуренко О.Є. і класний керівник Борець Л.С. запросили випускників на святкове дійство. І почалась урочиста частина свята випускного вечора.  Як завжди, директор школи Савлук А. Г. звернувся з теплими напутніми словами до дітей.  

Заступник директора з навчально-виховної роботи Дар’єва А. М. зачитала наказ про випуск учнів 11 класу. Дітям вручили атестати про повну загальну середню освіту – 17 звичайного зразка і 1 з відзнакою. Учень Петрівський М., успішно склавши ЗНО, отримав срібну медаль за досягнення у навчанні. Дітей вітали рідні, друзі… А батьки Петрівського М., Карнаухової Л., Шаповалової О. та Савки І. отримали подяки відділу освіти райдержадміністрації за виховання своїх дітей. Благословив випускників на гарні починання отець Євгеній.

А після урочистої частини почалось найцікавіше – виступ винуватців свята. Учні радували присутніх дотепними віршами, піснями про шкільну бувальщину. Згадали всіх: і вчителів початкових класів, і філологів, і методичне об’єднання вчителів англійської мови, і вчителя фізичної культури, і істориків, і трудовиків, і вчителів зарубіжної літератури, медичну сестру і секретаря школи. Оригінальною піснею про адміністрацію насмішили директора і його заступників. Стримуючи сльози, Шаповалова О. промовила слова вдячності першій вчительці Чевельчі О. М. Керівник танцювального гуртка  «Едельвельс» допомогла підготувати дві хореографічні композиції, що вразили своєю неповторністю.

Дітей привітала мама Шевчука Д. Людмила Олександрівна, яка побажала знайти правильну стежину в житті, не забувати рідну школу і вчителів, які  дали їм путівку в майбутнє. Батьки благословили дітей хлібом і сіллю на вишитому рушнику. А тітка Шевчука Д., бібліотекар школи Горбатенко О. О. заспівала дітям пісню «Три поради (Не рубай тополю…)».

Гарні напутні слова сказала своїм учням класний керівник Борець Л. С. А діти приготували для неї сюрприз – букет червоних троянд, з прикріпленими до кожної стрічками. Під ліричну мелодію випускники дарували квіти вчительці, тримаючи стрічку в руках, що стало символом об'єднання на довгі роки.

Свято закінчилось феєрверком.  А випускників чекає нове життя, нові злети та успіхи. В добру путь, любі наші діти!

А. Фотовенко-вчитель англійської мови Суботцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.