subottsi.com.ua

Єврофест - 2016

IMG 0808 30012 травня  2016 року в селі Дмитрівка відбувся районний фестиваль, присвячений Дню Європи в Україні, Єврофест – 2016. Дванадцять команд із усього району взяли участь у цьому святі. Кожна команда приготувала інформаційні стенди, намети , плакати про одну із європейських країн. Так було організовано ціле євромістечко. Діти були одягнені в національні костюми країн, які вони представляли. Свято розпочалося з параду країн Євросоюзу,  яких гостинно зустрічала пані Європа.

Протягом кількох годин команди шкіл району презентували особливості історії , географії та культури європейських країн.  Команда Суботцівської ЗШ І – ІІІ ступенів представляла Німеччину.  Учні підготували цікаву віршовану розповідь про країну, виставку національних німецьких  страв та запальний танець -  німецьку польку.

Всі учасники Єврофесту – 2016 отримали солодкі подарунки та були нагороджені  сертифікатами та Грамотами за участь у святі.  Додому поверталися з гарним настроєм та масою позитивних емоцій. Дирекція школи висловлює подяку усім учасникам команди Суботцівської школи, усім дорослим, хто причетний до підготовки програми виступу та керівникам команди – учителю географії Савлук Г. І. і керівнику хореографічного колективу Ігнатьєвій Т. І.