subottsi.com.ua

Свято Останнього дзвоника 2016

IMG 0916 30027 травня в Суботцівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося свято Останнього дзвоника, яке ознаменувало завершення навчального року та сповістило про початок прекрасної пори для учнів – літніх канікул.

Не зважаючи на дощову погоду до школи прийшли учні, їх батьки, громадськість села та поважні гості: начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Бабіч Т.М., сільський голова Борідченко А.В., колишні директори школи Цугуй В.Л. та Суліма Н.П., а також ветерани педагогічної праці, вчителі.

Винуватці урочистостей-учні були святково одягнені: переважно у шкільній формі та у вишиванках, з радісними усмішками на обличчях.

Протягом цього навчального року 280 учнів  школи активно  черпали знання з цілющих джерел шкільної науки. Тому й закінчили навчальний рік з гарними успіхами. 14 учнів початкових класів стали відмінниками навчання. Учні 5-11 класів здобули 27 призових місць на районних олімпіадах та  тричі стали призерами в районному етапі Всеукраїнського  конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт. Учениця 9 класу Михалевич Альона стала призером обласної олімпіади з біології. А випускник 11 класу Петрівський Мирослав успішно склав ЗНО і отримав за підсумками начання в школі срібну медаль.

Надзвичайно активно протягом навчального року проходила позакласна робота.

А головне, що в рідній школі зміцніли і загартувалися душі юних громадян нашої держави -  від безтурботливих першокласників до замріяних випускників.

Поруч з вітаннями від директора школи та гостей присутні з цікавістю слухали випускників 4, 9 та 11 класів. На святі звучали вокальні номери та хореографічні композиції у виконанні учнів. Учні школи поклали квіти до могил захисників с. Суботці від фашистських загарбників у Другій світовій війні.

 Випускники отримали символічні подарунки від своїх молодших друзів, а наставників привітали квітами.    

 І ось настала урочиста мить. Випускник школи Корецький Владислав  та учениця 1 – А класу Приходько Анастасія дали останній дзвінок у цьому навчальному році. Свято закінчилося, та нехай останній дзвінок пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією  на життєві гаразди і успіхи.

А. Савлук, директор  Суботцівської ЗШ І – ІІІ ступенів