subottsi.com.ua

Інтелектуальний конкурс «Ерудит» 2016

erudit2016Традиційно щорічно в нашій школі  проводиться  інтелектуальний конкурс «Ерудит».   Проходить він у два етапи. Спочатку обираються ерудити серед класів, а потім – фінальна гра між усіма ерудитами. Діти  демонструють знання з різноманітних наук та галузей, навіть тих, які ще не вивчають  у школі. Таким чином конкурсанти змагаються в інтелекті та ерудованості. 

Цього року у фінальній грі  серед 5-7 класів брали участь 9  учнів. Різні випробування довелося їм пройти, змагаючись між собою.  Спочатку учасникам необхідно було представити себе у будь-який креативний спосіб, демонструючи власні хобі та уподобання. 

Цікавим і змістовним був інтелектуальний диктант «Все про Україну». «Бліц – опитування» показало, наскільки діти вміють швидко і правильно  вибирати правильну відповідь із декількох варіантів. Дуже неординарні і творчі завдання підготували конкурсанти і один до одного.  Та найбільше талантів розкрилося у конкурсі «Тема», де кожен учень зміг продемонструвати власні знання з улюбленої теми.  Багато обдарованих і креативних дітей виявили в ході інтелектуальної гри. А ось переможцями стали аж дві учасниці, які набрали однакову кількість балів: Булгаз Анна ( 5 клас) та Сиротіна Діана (7 клас).  Вітаємо цьогорічних ерудитів та бажаємо їм творчих успіхів у майбутньому! Грайте і вигравайте!!!

erudit2016 600