subottsi.com.ua

Казкова новорічна феєрія 2016

ny2016 300Весело і змістовно пройшли цього року новорічні свята у Суботцівській школі. Організатори заздалегідь подбали, щоб були вони по-справжньому радісними та цікавими для дітвори. Для цього було розроблено та реалізовано  різноманітні неординарні  новорічні сценарії. У тісній співпраці педагогічного, батьківського та учнівського колективу вдалося подарувати  школярам незабутні враження і справжні передсвяткові веселощі й розваги.

Для учнів 1-4 класів було підготовлено та проведено казкову новорічну шоу-програму «Поле чудес». Різноманітні персонажі сучасних казок та герої  мультфільмів розважали малят, даруючи їм веселі пісеньки, танці, вірші, загадки тощо. Жодної дитини не забули, долучивши  усіх до неймовірно захоплюючої  гри, ведучі Акішева Марина і Савенко Ярослав та  Дід Мороз - Нагорний Євген і Снігуронька – Чубарь Альона. Постійно  розважали  усіх Мавпочки Чіта і Дріта – Побива Влада і Бабинюк Оксана. Принцеса Софія – Куцова Дарія подарувала учням низку зимових загадок. Маша і Ведмідь – Довганюк Вероніка і Порошок Станіслав просто змусили усіх підспівувати й аплодувати  під час виконання запальної мелодії. Зачарували своєю вишуканістю та красою Ляльки Барбі – Галаган Анастасія, Меркотан Ліза  й Успенська Анастасія. Заповзяті Фіксики – Демченко Катерина, Табунченко Едуард і Салій Ігор подарували діткам веселий сучасний новорічний танок.

Дружні казкові рятівники Чіп і Дейл – Корлюк Ілля і Шаровський Сергій розважали малят, виконуючи різні кумедні імпровізації. Веселі Смішарики – Литвиненко Сергій і Танюк Анастасія  принесли присутнім святковий настрій, радощі і сміх, танцюючи і співаючи веселі  композиції. Усі учні початкових класів мали можливість виступити на сцені разом зі своїми однокласниками та класоводами, виконуючи чудові новорічні музичні номери, підготовлені разом з учителем музичного мистецтва Л.А. Лінчевською. 

Учні 5-7 класів цього року мали можливість переглянути неймовірно захоплюючу  сучасну новорічну історію, поринувши у світ вистави  «Планета мавп або Кінг-Конг живий», люб’язно підготовлену дев’ятикласниками. Розпочали програму прекрасні ведучі – Грушевська Анастасія і Тараненко Микола. Зачарували усіх неймовірними костюмами та чудовою акторською грою Кінг-Конг (він же Іван) – Шевчук Віктор і Королівська Дочка Галя – Михалевич Альона. Здивували високою сценічною майстерністю  Брати-Королевичі – Ткаченко Артем і Михайленко Владислав та і сам Король Горох – Костенко Микола. Щедро дарували присутнім свій талант Дід Мороз (він же Чарівник) – Шаровський Іван і Снігуронька – Філоненко Юлія. Весела і чарівна Мавпочка – Грузін Ірина підняла усім гарний настрій, виконавши сучасний запальний латино-американський танок.  Усі учні середніх 5-7 класів також були небайдужими і активно долучилися до передноворічних святкувань. Вони разом зі своїми класними керівниками  підготували та продемонстрували цікаві неординарні програми: 5-й клас – «Сучасні пригоди Нового року»,  6- й клас – «Суботці мають таланти», 7-й клас – «Чарівний черевичок». Одним словом, було дуже класно і весело!

«Любов з першого снігу» - так називалася святкова новорічна конкурсна розважальна шоу-програма для старшокласників. Претендентам на справжніх Діда Мороза і Снігуроньку  цього разу довелося неабияк постаратися, щоб презентувати свої найкращі таланти. А було їх цього разу аж 5 пар: Хріненко Діана і Бурлака Владислав (8-а клас), Балич Анастасія і Нагорний Євген (8-б клас), Грушевська Анастасія й Тараненко Микола (9 клас), Михайленко Марія й Братко Сергій (10 клас), Кузнєцова Яна і Корецький Владислав (11 клас). Наші Діди Морози і Снігуроньки зачарували усіх  неординарним творчим підходом  та власною інтерпретацією поставлених перед ними завдань. Надзвичайно цікавою була візитна картка. Інтелектуальні здібності учасники демонстрували у вікторині «Все про мавп». Особливо веселими і запальними видалися танцювальний і пісенний конкурси. Та найбільше зусиль довелося докласти нашим конкурсантам під час підготовки до конкурсу «Ліга сміху». Море задоволення, радості і сміху принесли старшокласникам передноворічні забави. Завдяки неабияким зусиллям класних керівників 9-11 класів діти отримали море позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Щоб святкування пройшло успішно, подбали дорослі.

Випускники  Суботцівської  школи,  а нині приватні підприємці Головань Вадим та Якущенко Сергій започаткували нову традицію в школі: вітати першокласників з Новорічними святами. Тож і цього року наші шефи напередодні Нового року вручили солодкі подарунки першачкам.

Кожен учень школи отримав до свят солодкий подарунок. Про це подбали депутати Суботцівської сільської ради на чолі з сільським головою Борідченком А.В..

Щороку на Новорічних святах дирекція школи і педагогічний колектив відзначають переможців  шкільних та районних олімпіад ,конкурсів, змагань, активістів шкільних заходів сувенірами та призами. Цього року цьому посприяли  колективи підприємств, що розташовані на території сільської ради: агрофірма «Хлібодар»(Згривець Р.Ф.), Знам’янське кар’єроуправління (Кородченко О.М.,Урсулов С.В.),ПП «Ареал» (Цилюрик В.С.,Гура В.В.),Знам’янський граніт (Пацеля А.М.).

Діти,батьки та педагогічний колектив щиро вдячні за надану допомогу у проведенні свят та   бажають благодійникам успіхів у їх справах!

Новий 2016 рік вогняної мавпочки  впевнено крокує по світу. Нехай же принесе він усім учням, батькам і вчителям  гарного настрою, великих успіхів, міцного здоров’я, а головне – миру і злагоди нашій рідній Україні. І нехай  збуваються у всіх найзаповітніші мрії і бажання! З Новим роком!

Світлана Грузін-педагог-організатор Суботцівської ЗШ І-ІІІ ступенів.