subottsi.com.ua

Пожертва для Суботцівської школи

1. Хто може зробити пожертву?

Будь хто може здійснити пожертву на користь Суботцівської загальноосвітньої школи. До оплати приймаються карти будь-якої країни світу системи VISA та MasterCard. Також пожертву можна здійснити через систему онлайн-банкінгу Приват24 від найбільшого банку України - Приватбанку.

2. Як зробити пожертву?

Для здійснення пожертви оберіть зручний для вас варіант (оплата через Приват24 чи з карти) та натисніть відповідне посилання вище, або на головній сторінці сайту.Donation1

Після цього ви будете переадресованні на захищенну сторінку платіжної системи LiqPay від Приватбанку, де необхідно буде ввести реквізити своєї платіжної картки, та обрати бажану суму пожертви. 

Donation2

Після натискання кнопки "Оплата"  відбудеться списання коштів.

Donation3

 

Результат транзакції буде виведено на екран.

 Donation4

3. Які системи підтримуються?

Пожертва здійснюється через систему єлектронних платежів Приватбанку- LiqPay. До оплати приймяються карти VISA/MASTERCARD будь яких банків світу.

Також пожертву пожна здійснити через Приват24 - систему онлайн банкінгу Приватбанку.

Режим оплати - цілодобово online.

4. Безпека платежів.

Важливо! Ми не обробляємо та не зберігаємо данні ваших платіжних карток. Всі операції з коштами, а також заповнення реквізитів карток, ви здійснюєте на захищенному сайті платіжної системи LiqPay, яку, в свою чергу, обслуговує процесінговий центр Приватбанку. Захищенність системи LiqPay гарантована сертифікатами GoDaddy Secure Web Site, Verified by Visa и MasterCard SecureCode. Додатково, використовується технологія одноразових паролів One-time password.

Всі платежі в LiqPay здійснюються в рамках трьохрівневої схеми верифікації:

  1. При здійсненні транзакції у платника запитуються повні реквізити карти (номер карти, термін дії. код CVV).
  2. Операція підтверджується OTP паролем, який приходить на мобільний телефон користувача.
  3. Додатково операція підтверджується за допомогою технології 3-D Secure.

Всі ваші данні обробляються виключно процесінговим центром Приватбанку, а тому їх збереження, має "банківську надійність".