subottsi.com.ua

9 травня 2014 р. – День Перемоги

09 05 20149 травня 2014 року в с.Суботці відбулися  урочистостіі  з нагоди 69-річниці  з Дня Перемоги .

На урочистості запрошено  учасників Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці, учнівську молодь та всіх жителів села.

 Сільський голова Борідченко А.В.  привітав присутніх зі святом Великої Перемоги.

 Звертаючись до сільської громади, Андрій Васильович зазначив, що спогади про руйнівну війну, криваві битви за Батьківщину нерозривно пов'язані з пам'яттю про велич подвигу наших дідів та прадідів – героїв-переможців. Він  наголосив, що День Перемоги – це  свято, яке об'єднує представників усіх поколінь. 

 Заступник голови Знам’янської РДА Головчиц  О.В. зазначив,  що з кожним роком, на жаль, із життя йдуть ветерани, але пам'ять про них назавжди залишається в наших серцях, а безсмертний подвиг  народу,  мужність та самопожертва надовго залишаться прикладом для нащадків.

 Голова ветеранської організації  Дудник В.В.  привітав присутніх зі святом Перемоги та закликав молодь пам’ятати   про фронтові  часи, шанувати пам’ять загиблих за Батьківщину.

 Святковим концертом  суботчан  привітали  працівники місцевого Будинку культури, учасники танцювального ансамблю «Світанок», учні школи.

В урочистостях взяли участь всі бажаючі учні Суботцівської школи разом з колективом працівників школи. Вони пройшли ходою під звуки духового оркестру  з гаслами «Україна єдина», «Ні -  війні!», «Діти проти війни», «Слава Україні», «Слава переможцям!» , та поклали квіти до обеліска  Слави  суботчанам та до могил  загиблим воїнам за визволення села Суботці у роки Великої Вітчизняної війни.